BAZENI KANTRIDA: Sutra počinje međunarodno prvenstvo u skokovima u vodu za kadete i juniore

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Od 4. do 7. srpnja na Bazenima Kantrida održava se međunarodno prvenstvo u skokovima u vodu koje će okupiti natjecateljice i natjecatelje u kadetskoj i juniorskoj kategoriji.

Na konferenciji za medije natjecanje su najavili v.d. pročelnika Odjela za sport i tehničku kulturu Renato Kostović, glavni tajnik Riječkog sportskog saveza Slaviša Bradić te trener i skakačica Kluba skokova u vodu „Primorje 2010“ Andrija Crnić i Dolores Šuša, pozvavši sve da dođu na Kantridu te podrže mlade sportaše.

Prvenstvo će se odvijati u brojnim dobnim kategorijama te pojedinačnim i grupnim disciplinama na jednometarskoj i trometarskoj dasci te platformi, a njegov natjecateljski dio započet će u četvrtak u 15 i 30 sati. U petak i subotu na rasporedu je cjelodnevni natjecateljski program od 9 do 20 sati, uz nedjeljnu završnicu od 9 do 15 sati, a ceremonija otvaranja održat će se u subotu u 15 sati.

Prvenstvo se zbiva u organizaciji Kluba skokova u vodu „Primorje 2010“, Hrvatskog saveza za skokove u vodu i Riječkog sportskog saveza, a na njemu će sudjelovati 250 skakača iz 7 klubova iz Hrvatske te 19 klubova iz Italije, Srbije, Litve, Mađarske, Velike Britanije, Norveške, Švedske, Rumunjske, Njemačke, Finske, Francuske, Rusije i Austrije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari