OSVOJILI DOMAĆINE

VideoCIRKUS! Hrvati oduševili Katarane, svi živi pričaju o ekipi iz Dohe: ‘Malo je vruće u haljinama, ali sviđa im se’

Hrvatski simpatizeri oduševili izgledom i ponašanjem u Dohi. Više u video prilogu RTL-a Danas!

Hrvati su došli u Katar i osvojili domaćina. Naravno, domišljatost i zabava našeg naroda došli su do izražaja i u toj dalekoj arapskoj zemlji gdje ipak vrijede neka druga pravila.

No, Katarani jako cijene dobru zabavu i pozitivu. Ekipa RTL-a bila je u centru Dohe s Hrvatima koji su pokazali domišljatost s kockicama, ali na jedan arapski način. Upravo je to oduševilo inače konzervativnog domaćina.

U katarskim tradicionalnim muškim haljinama s detaljem kockica originalno napravljenima baš za prvenstvo prošetali su glavnom tržnicom Suk Vakif i na svakom kutku plijenili su poglede.

“Mi gledamo na svakom prvenstvu da se prilagodimo domaćinu da napravimo nešto za njih da se zahvalimo za to gostoprimstvo, naravno, u Kataru smo izabrali ovaj outfit”, govori Ilija Ćosić iz Kluba navijača Mi Hrvati.

Upitan jesu li se konzultirali s nekim, kako outfit ne bi bio uvredljiv kaže kako je to prvo što su učinili nakon ideje.

“Dobili smo pozitivnu reakciju i rekli su dapače da se to njima sviđa”, kaže, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views