OSVOJILI DOMAĆINE

Video | CIRKUS! Hrvati oduševili Katarane, svi živi pričaju o ekipi iz Dohe: ‘Malo je vruće u haljinama, ali sviđa im se’

Hrvatski simpatizeri oduševili izgledom i ponašanjem u Dohi. Više u video prilogu RTL-a Danas!

Hrvati su došli u Katar i osvojili domaćina. Naravno, domišljatost i zabava našeg naroda došli su do izražaja i u toj dalekoj arapskoj zemlji gdje ipak vrijede neka druga pravila.

No, Katarani jako cijene dobru zabavu i pozitivu. Ekipa RTL-a bila je u centru Dohe s Hrvatima koji su pokazali domišljatost s kockicama, ali na jedan arapski način. Upravo je to oduševilo inače konzervativnog domaćina.

U katarskim tradicionalnim muškim haljinama s detaljem kockica originalno napravljenima baš za prvenstvo prošetali su glavnom tržnicom Suk Vakif i na svakom kutku plijenili su poglede.

“Mi gledamo na svakom prvenstvu da se prilagodimo domaćinu da napravimo nešto za njih da se zahvalimo za to gostoprimstvo, naravno, u Kataru smo izabrali ovaj outfit”, govori Ilija Ćosić iz Kluba navijača Mi Hrvati.

Upitan jesu li se konzultirali s nekim, kako outfit ne bi bio uvredljiv kaže kako je to prvo što su učinili nakon ideje.

“Dobili smo pozitivnu reakciju i rekli su dapače da se to njima sviđa”, kaže, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari