UTAKMICA ZA POVIJEST

ČUDESNO! Rijeka nikada nije igrala u ovakvom ozračju: Napulj se klanja Maradoni, bijeli dio spektakla!

Foto: Facebook

Od 21 sat na stadionu Diego Armando Maradona San Paolo igra se utakmica Napoli-Rijeka

Rijeka igra prva na Maradoninom stadionu, a atmosfera uoči utakmice je čudesna! Navijači Napolija priredili su veliku bakljadu koja se protegla ukrug velebnog stadiona.

Uoči ove utakmice 4. kola skupine F Europa lige momčad Simona Rožmana samo je još teoretski u igri za prolazak u nastavak natjecanja, no kako su iz tabora Rijeke već puno puta isticali – sam nastup u ovako strašnoj konkurenciji velika je nagrada za bijele! . AZ, Sociedad i Napoli nakon tri kola imaju po šest bodova, dok je Rijeka na dnu ljestice bez osvojenog boda.

Rožman je u Italiju otputovao s limitiranim kadrom zbog koronavirusa, ali i ozljeda. Nedostajat će Kulenović, Menalo, Halilović, Escoval, Capan…, zbog čega je put Italije krenulo i nekoliko juniora.

U prvoj je utakmici na Rujevici Napoli sretno slavio 2:1.

Rijeku su u Napulju dočekale baklje koje su opkolile stadion San Paolo kako bi navijači Napolija odali počast preminulom Diegu Armandu Maradoni.

SASTAVI:

NAPOLI: Meret, Di Lorenzo, Maksimović, Koulibaly, Ghoulam, Bakayoko, Demme, Elmas, Politano, Zielinski, Petagna.

RIJEKA: Nevistić, Tomečak, Galović, Velkovski, Smolčić, Anastasio, Čerin, Lončar, Murić, Štefulj, Andrijašević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari