DANAS LOKOMOTIVA-RIJEKA (15) Po nova tri boda pod svaku cijenu

Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion u Kranjčevićevoj, 15 sati) u 14. kolu MAXtv Prve lige gostuju kod zagrebačke Lokomotive

Rijeka protiv momčadi iz Kranjčevićeve ima dobar omjer, Rijeka je u posljednjih 11 utakmica protiv Lokomotive (osam prvenstvenih i tri Kupa) upisala deset pobjeda i samo jedan poraz koji je stigao 9. ožujka 2015. godine kada je Jerko Leko u posljednjoj minuti bio siguran s bijele točke.

Rijeka je prošle sezone u svih pet utakmica pobijedila Lokomotivu postigavši devet, te primivši samo dva gola.

Gledajući ukupan omjer u 22 utakmice Rijeka je upisala 12 pobjeda, pet utakmica je okončano remijem, dok je Lokomotiva slavila u pet navrata.

Najviše utakmica u međusobnim ogledima odigrali su Karlo Bručić (14) i Ivan Močinić (13), dok listu strijelaca i dalje predvode Andrej Kramarić sa sedam i Anas Sharbini sa šest golova.

Matjažu Keku bit će ovo 15., a Tomislavu Ivkoviću 14 utakmica protiv Lokomotive odnosno Rijeke. Slovenski trener upisao je dosad deset pobjeda, jedan remi i tri poraza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari