(FOTO & VIDEO) NOĆ HNK RIJEKA ZA PAMĆENJE: ‘Naslov prvaka bit će uspjeh svih nas’

U prekrasnom ambijentu Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka (Guvernerova palača) održana je već tradicionalna gala večer “Noć HNK Rijeka – Zajedno smo Rijeka”

Kao i proteklih godina na jednom mjestu okupili su se igrači, stručni stožer, uprava, radna zajednica, sponzori, prijatelji i simpatizeri riječkog kluba.

img_4350

Svi oni koji vole Rijeku imali su što proslaviti u nedjelju navečer u Guvernerovoj palači. Rijeka je ove polusezone prvi put u povijesti osvojila jesenski naslov, okončala prvi dio sezone bez poraza i tako na najbolji način opravdala sve što je učinjeno u proteklih nekoliko godina.

– Uvijek sam govorio da će HNK Rijeka doći gdje je danas, kao i da za to treba vremena. Dugo je još do kraja prvenstva. Matjaž Kek i igrači moraju se koncentrirati samo na nogomet i onda će biti još više vatrometa. Treba reći da je tu i radna zajednica koju ponekad zaboravljamo, a koja radi sve da svima bude lakše raditi, posebice prvoj ekipi, rekao je Damir Mišković koji je sve bliže tome da postane prvi predsjednik HNK Rijeka koji je osvojio naslov prvaka države.

img_4393

– Ako osvojimo titulu neću ja biti prvi predsjednik koji je osvojio naslov. To će biti uspjeh svih nas zajedno i to u skladu s krilaticom »Zajedno smo Rijeka«, ustvrdio je Mišković za što je zaradio gromoglasan pljesak.

img_4361

Prisutne je pozdravio i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel.

– Drago mi je da smo se okupili u Guvernerovoj palači i da se »Noć HNK Rijeka« održava u Rijeci jer je to jedino logično. Jedan veliki klub Barcelona ima moto “više od kluba”. Rijeka je na najboljem tragu da postane više od kluba. Prisutna je jedna izuzetna društvena osjetljivost u kojoj cijeli klub sudjeluje u nizu događanja i pomaže onima kojima je to potrebno. Rijeka je zato veliki klub. Žao mi je jedino što smo na polusezoni, što sad već nije kraj, rekao je Vojko Obersnel uz dodatak kako se nada iduće godine proslaviti naslov prvaka ali i početi izgradnju novog stadiona na Kantridi.

 

Uslijedila je zatim i zajednička fotografija jesenskih prvaka, prisutni su se kroz nekoliko videa mogli prisjetiti svega dobrog što je napravljeno u protekloj polusezoni.

img_4404

Na kraju službenog dijela pripadnici Armade uručili su igračima poseban dar, zajedničku fotografiju s posljednje utakmice ispod koje je stajao natpis: Sami protiv svih!

img_4428

No jedan dio aktivista Armade pobrinuo se da osnovna želja svih, a to je izgradnja novog stadiona Kantrida, bude još jednom jasno istaknuta kako prioritet, pa su na kamenoj ogradi preko puta ulaska u Guvernerovu palači postavili ogroman transparent sa samo jednom riječju – „Kantrida?“ – koja međutim nosi vrlo znakovitu poruku.

img_4283

img_4300 img_4302 img_4324 img_4326

img_4329 img_4332 img_4334

img_4340 img_4344

img_4364

img_4394

img_4408 img_4416 img_4418

img_4421

img_4431 img_4435 img_4438 img_4440 img_4441

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari