HRVATSKA-RUSIJA (17. studeni): Vargiću i Leškoviću poziv za Krasnodar

Hrvatska nogometna reprezentacija će za tri tjedna odigrati pripremnu utakmicu protiv Rusije. Utakmica će se odigrati 17. studenog u Krasnodaru, a u tom tjednu postoji mogućnost odigravanja još jedne prijateljske utakmice.

Na popisu izbornika Ante Čačića su i dva igrača HNK Rijeke, Ivan Vargić i Marko Lešković!

Kako je riječ o prijateljskim ogledima, i u trenutku kada je Luka Modrić na poštedi a Kovačić i Pjaca prekomandirani u U-21 reprezentaciju, navijači i simpatizeri Rijeke nadali su se još ponekom pozivu za mlade i potentne igrače trenutno drugoplasirane momčadi HNL-a (Mitrović, Močinić, pa i Sharbini i Tomasov), no ovoga puta prednost su dobili neki drugi.

Na popisu su još vratari Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), braniči: Dario Srna (Šahtar), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Josip Pivarić (Dinamo), Goran Milović (Hajduk), veznjaci: Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Domagoj Antolić (Dinamo), te napadači: Ivica Olić (HSV), Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina) i Andrej Kramarić (Leicester).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari