Nogometaši Orijenta 1919 u Sesvetama nastavili odličan niz i zadržali drugo mjesto u Drugoj HNL

Sesvete i Orijent 1919 odigrali su utakmicu bez golova

SESVETE – ORIJENT 1919 0:0

SESVETE – Igralište Sesvete. Utakmica 14. kola Druge HNL. Sudac: Hrvoje Kurtović (Osijek). Gledatelja 300

SESVETE: M. Mikulić, Briški (70 Ćosić), Sunagić, Geljić, Mesec, Vranjković (61 Majić), I. Mikulić, Malekinušić, Dučkić, Joković, Moro

ORIJENT 1919: Berković, Smolčić, Mulac, Tadejević, Vidas, Liber (86 Antić), Mohorovičić, Fatić, Črnko (62 Fumić), Monjac, Gerc (82. L. Petrović)

Pobjeda je mogla otići i na jednu i na drugu stranu ali nekoliko dobrih prilika za golove nije iskorišteno. U prvom poluvremenu udarac Črnka završio je u stativi gola domaćeg vratara!

Novim osvojenim bodom nogometaši Orijenta 1919 nastavili su sada već impozantan niz neporaženosti u Drugoj HNL te zadržali drugo mjesto na ljestvici koje im omogućava konkuriranje za dodatne kvalifikacije za popunu Prve HNL.

Uspjeh je tim vredniji jer je ostvaren u utakmici protiv direktnog konkurtenta za visok plasman. Krimejčani se ne daju s visoke druge pozicije na ljestvici, a kako do kraja polusezone igraju dvaput na Krimeji, vrlo lako je moguće da na vrhu ljestvice i prezime!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari