RIJEKA-TRIGLAV 7:0 Antonio Čolak hat-trickom najavio odličnu Rijeku u nastavku sezone

Nogometaši Rijeke pobijedili su Triglav iz Kranja (7:0), slovenskog prvoligaša, u posljednjoj utakmici na pripremama u Umagu.

Bijeli su od prve minute demonstrirali kvalitetu i nadigrali slovenskog prvoligaša kroz svih devedeset minuta.

RIJEKA – TRIGLAV 7:0

Pripremna utakmica: Rijeka – Triglav 7:0 (4:0). SRC Stella Maris. Sudac: Kapular. Pomoćnici: Mađarić i Marušić.

Strijelci: 1:0 Čolak (13′), 2:0 Murić (15′), 3:0 Čolak (20′), 4:0 Čolak (35′), 5:0 Iglesias (50′), 6:0 Acosty (65′), 7:0 Puljić (83′).

RIJEKA: Nwolokor (od 46′ Pandur), Tomečak (od 46′ Raspopović), Escoval (od 46′ Čeliković), Velkovski (od 46′ Galešić), Smolčić (od 46′ Braut, od 70′ Štefulj), Pavičić (od 46′ Halilović), Lepinjica (od 46′ Capan), Murić (od 46′ Acosty), Andrijašević (od 46′ Lončar), Gorgon (od 46′ Iglesias, od 70′ Vuk).

TRIGLAV: Jalen, Milanović, Petrić, Tilen, Čerimagić, Bećiri, Rogelj, Martelj, R. Wilmots, M. Wilmots, Kocjančič. Još su igrali: Čadež, Aliaga Verdu, Kryeziu, Sekulić, Šalja, Kumer, Bojić, Udovič, Gajić, Majcen, Hasanaj.

Rijeka je dominirala u prvom poluvremenu. Odličnu utakmicu najavio je Pavičić udarcem sa 16 metara u četvrtoj minuti.

Dvije minute kasnije pokušaj Murića iz slobodnog udarca s dvadeset metara otišao je preko grede. U osmoj minuti raspoloženi Murić je nakon prodora gurnuo jednu loptu, Pavičić ju je odlično propustio, a natrčao je Gorgon čiji udarac nije bio precizan.

Rijeka je blizu gola bila i u 12. minuti, Pavičić je odlično ubacio iz slobodnog udarca, Escoval je bio najviši, ali pokušaj glavom otišao je pored gola.

Bijeli su bolju igru naplatiti u 14. minuti. Murić je ponovo bio u završnici, njegov udarac obranio je vratar Triglava, ali Čolak je bio na mjestu i pospremio odbijanac – 1:0.

Bio je to trenutak nakon kojeg se Rijeka u potpunosti nametnula.

U 16. minuti Murić se prošetao rubom kaznenog prostora pored obrane Triglava i poentirao – 2:0.

Triglav nije uspijevao zaprijetiti, treći gol Rijeke stigao je u 26. minuti. Tomečak je odlično ubacio, Čolak je bio brži od čuvara i glavom poentirao.

Antonio Čolak hat-trick je kompletirao u 36. minuti. Murić je prenio jednu loptu, Čolak se oslobodio na rubu kaznenog prostora i poentirao – 4:0.

Ni izmjene u poluvremenu nisu otupile riječku oštricu. U 50. minuti uslijedila je lijepa akcija. Raspopović je odigrao za Puljića koji je kratko ostavio za Halilovića. Uslijedila je precizna lopta za Iglesiasa koji je izbio sam pred gol Triglava – 5:0.

Šesti gol stigao je u 65. minuti. Iglesias je dugom loptom pronašao Lončara koji ju je spustio za Acostyja. Napadač Rijeke varkom se riješio pratnje čuvara i pospremio loptu pod prečku – 6:0.

Rijeka je do kraja utakmica imala još nekoliko odličnih prilika, a točku na “i” stavila je u 83. minuti. Halilović je ubacio iz kornera, a Puljić skrenuo loptu u mrežu – 7:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari