U LEICESTERU VEĆ ŽALE ZA NJIM: Krama zabio treću utakmicu zaredom, izvlači Hoffenheim iz zone ispadanja!

U utakmici 27. kola Bundeslige u Hamburgu je Hoffenheim pobijedio HSV, a prvi zgoditak na utakmici zabio je Andrej Kramarić iz jedanaesterca

Ono što se donedavno činilo „nemogućom misijom“, izvlačenje Hoffeheima s dana bundesligaške ljestvice, polako ali sigurno dolaskom Andreja Kramarića u klub (posudba iz Leicestera) postaje realnost

Krama je zabio treću utakmicu zaredom pridonijevši prvim golom (iz penala), vodećim za svoju momčad, ukupnoj pobjedi rezultatom 3:1.

Kramin pogodak i Hoffenheimova pobjeda još su važniji jer su izboreni u dvoboju s direktnim konkurentom za ostanak u Bundesligi, pa su osvojeni – kako se to često kaže – „dvostruki bodovi“.

U 20. minuti vratar domaćih Rene Adler srušio je napadača gostiju Kevina Vollanda, a Kramarić je sigurno izveo penal za vodstvo gostiju, te HSv dodao popisu momčadi kojima je zabijao, gdje su od ranije Werder, Stuttgart i Wolfsburg.

Zanimljivo je da je ovoga puta Kevin Volland prepustio izvođenje penala Kramariću, jer je nakon njihove svađe u prethodnom kolu oko toga tko će pucati jedanaesterac Wolfsburgovu vrataru, Volland propustio realizirati najstrožu kaznu!

Tri minute nakon Kramarićevog gola iz jedanaesterca, Volland je povećao vodstvo gostiju na 0:2, da bi Aaron Hunt u 30. minuti iz penala smanjio na 1:2.

Za domaćine igra Ivo Iličević, dok Ivica Olić nije u konkurenciji.

Kramarić igra u tako dobroj formi da se sada čini pomalo ishitrenom odluka stručnog vodstva Leicestera da ga u zimskom prijelaznom roku ustupi na posudbu. Naime, Leicester se sasvim ozbiljno bori za naslov prvaka Engleske, no ne odlikuje ga igračka raskoš među rezervnim napadačima. Ozlijedi li im se netko od udarnih napadača, Vardy ili Mahrez, u Leicesteru bi mogli gorko naricati nad činjenicom da njihov Krama zabija za Hoffenheim…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari