PREPORUKE NAVIJAČIMA

VEČERAS RIJEKA-GORICA (18.55) Iz HNK Rijeke mole navijače: Pridržavajte se preporuka stožera

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U petak 26. lipnja s početkom u 18:55 sati na stadionu HNK Rijeka odigrat će se nogometna utakmica 31. kola Hrvatski telekom Prve lige između HNK Rijeka i HNK Gorica.

Slobodne prodaje ulaznica na blagajnama neće biti, već će ulaz biti dozvoljen samo vlasnicima kompleta ulaznica za sezonu 2019./2020., te neće biti moguće prenijeti komplet ulaznica na drugu osobu dok su na snazi posebne mjere.

Ulazi na stadion biti će otvoreni od 18 sati.

– Molimo sve gledatelje koji dolaze na stadion da se pridržavaju Preporuka za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledatelja izdanim 13. lipnja od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), a koje se nalaze u prilogu. Između ostalog podsjećamo sve gledatelje da se preporučuje slijedeće:

– Da osobe na tribini sjede na udaljenosti od 1,5 metara jedna od druge

– Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu i ukoliko je u jutarnjim satima temperatura viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti treba se telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku

– Za vrijeme ulaska i izlaska iz športskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore športskog objekta (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost pa stoga molimo sve gledatelje da prilikom odlaska na utakmicu krenu ranije prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima

Molimo sve naše vlasnike kompleta ulaznica da budu odgovorni prema sebi, svojim obiteljima i drugim gledateljima na stadionu te da se pridržavaju navedenih Preporuka HZJZ-a.

Budite i dalje naš 12-i igrač koji našim igračima daje veliku prednost na terenu jer Rijeka je najbolje od svega!

Preporuke pronađite u privitku

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views