AJMO HRVATSKA! Utakmicu polufinala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Norveške od 20.45 pratite na RTL-u

Emisija ‘Vrijeme je za rukomet’ počinje u 20 sati, a polufinalni sraz Hrvatske i Norveške pratite na RTL-u

Svjetsko prvenstvo u rukometu polako dolazi svom kraju. Nakon što je u prvom polufinalnom srazu Francuska jučer svladala Sloveniju, svoje mjesto u finalu traži i Hrvatska.

Od 20.45 polufinale Svjetskog prvenstva u rukometu igraju Hrvatska i Norveška. Ako je suditi prema najavama, Kauboji će u Parizu imati bučnu podršku hrvatskih navijača.

A za sve vas koji niste uspjeli osigurati svoju ulaznicu za polufinale Svjetskog prvenstva, jedna važna informacija.

Borbu Kauboja za veliko finale možete pratiti na RTL-u!

Emisija “Vrijeme je za rukomet” počinje u 20 sati, a polufinalni sraz Hrvatske i Norveške pratite na RTL-u od 20.45.

Ivano Balić otkriva ključ za pobjedu nad Norveškom

Sportski koordinator za muški rukomet i član stručnog stožera hrvatske rukometne reprezentacije Ivano Balić najavio je za HRS večerašnji polufinalni dvoboj Svjetskog prvenstva protiv Norveške.

”Mislim da smo iz utakmice u utakmicu bolji. Na početku Svjetskog prvenstva nije izgledalo onako kako smo htjeli, ali najbitnije je da smo pobjeđivali. Odigrali smo samo lošu utakmicu protiv Njemačke, ali sada to i nije toliko bitno. Za osminu finala i četvrtfinale smo bili pravi, igrali smo onako kako treba i nadam se da ćemo tako i nastaviti”, kaže Balić.

Hrvatska je s Norveškom u posljednjih nekoliko godina odigrala mnogo utakmica, a naši Kauboji redovito su bili uspješni u tim dvobojima.

”Norveška igra gotovo jednako kao u Poljskoj i Danskoj. Razlika je to što su sada iskusniji i imaju puno više samopouzdanja što pokazuje i plasman u polufinale Svjetskog prvenstva. Jedina promjena je što imaju mlađeg vratara koji nije bio u Poljskoj. On je vrlo dobar i to im je veliku plus na kvalitetu koju ionako imaju. Utakmica će biti otvorena i bitno je da spustimo tempo. Ne smijemo si dopustiti da trčimo s njima jer bi onda mogli imati problema. Na trku su slomili sve protivnike.

“Sve počinje od Sagosena, ali u toj tranziciji Tonnesen i Lie Hansen dosta dobro iskorištavaju nepostavljene zone i imaju veliku slobodu za šut. Trebamo se brzo vraćati i presjeći njihovu trku te ih natjerati u igru šest na šest jer u tome imamo jako velike šanse”, zaključio je Balić za HRS.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari