BIJELI VEČERAS IGRAJU U WALESU (20) Kek uoči TNS-a: Na ovoj podlozi će trebati puno koncentracije

Idi na originalni članak

Nogometaši Rijeke u ponedjeljak navečer na ugodnih 24 stupnjeva odradili su trening u Oswestryju na Park Hallu uoči uzvratnog susreta drugog pretkola Lige prvaka protiv The New Saintsa što je na rasporedu u utorak od 19 sati po lokalnom odnosno 20 sati po srednjoeuropskom vremenu uz prijenos na HRT2

Oglas

Rijeka je na gostovanje donijela dva pogotka prednosti (2:0) i odličnu atmosferu nakon pobjede protiv Slaven Belupa na otvaranju prvenstva (2:0). Utakmica se igra u Oswestryju, malenom engleskom gradiću na granici s Walesom u kojem svoje utakmice igraju The New Saints, aktualni prvaci Walesa.

– Naš cilj je nakon svega da prođemo dalje i to je najbitnije. Imamo dobru prednost, ali i velški prvak je u prvoj utakmici pokazao da je organizirana ekipa s dobrim pojedincima. Na ovoj podlozi će trebati puno koncentracije, odlučnosti i agresivnosti, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice protiv The New Saintsa.

– Kako god da su uvjeti neobični za nas moramo se aklimatizirati. Svatko tko misli da će biti šetnja neka zaboravi na to. Podloga je specifična, ali kako njima tako i nama. U nekim trenucima će utjecati na našu igru, isprobali smo umjetnu travu na Rujevici, ali ona se znatno razlikuje od ove podloge, zaključio je Matjaž Kek.

Exit mobile version