HNK Rijeka podržala humanitarnu akciju Udruge Vavik vjerna Kirija!

Antonio Čolak i Stjepan Lončar, nogometaši HNK Rijeka, u subotu su predvodili riječku delegaciju koja je posjetila Centar za pružanje usluga u zajednici Izvor Selce

Naime, Udruga Vavik vjerna Kirija organizirala je humanitarnu akciju pod nazivom „Za ljepši Centar Izbor u Selcu“. Naime, članovi Udruge proveli su hvalevrijednu radnu akciju u okviru koje su uredili dječji centar, sanirali određene dijelove centra kako bi omogućili štićenicima što bolje uvjete boravka i korištenja prostora.

– Završili smo sve planirane radove. Došli smo na ideju da pomognemo Centru u dogovoru s ravnateljem, da pokažemo humanitarni duh Udruge. Budući da Udruga obuhvaća područje Kirije, krenuli smo u Selcu, a plan je da iduća akcija bude na području Vinodola, da zaokružimo cjelinu na području na kojem djelujemo, rekao je Vladimir Lovrić, jedan od članova udruge Vavik vjerna Kirija.

Pri dolasku nogometaša Rijeke, članovi udruge radili su na saniranju fasade glavnog objekta, te sanaciji sjevernog ogradnog zida. Ujedno, popravljenje su konstrukcije koševa na igralištu, očišćen je okoliš i mnogi drugi detalji.

– Ovo je prilika da motiviramo i najmlađu populaciju i da ljudi shvate da navijači i navijačke udruge ne postoje samo zbog navijanja na tribinama i da se njihovo djelovanje svodi samo na to. Oko trideset članova Udruge je volontiralo, radove smo završili brže od očekivanog. Sav materijal i sve potrebno pokrili smo kroz donatore, ustvrdio je Lovrić.

HNK Rijeka pridružio se akciji i donirao sportsku robu.

– Hvala HNK Rijeka na podršci, donaciju kluba smo podijelili. Na inicijativu ravnatelja Centra dio opreme ići će u Dom Brinje, Lovran i Dom Tić u Rijeci. Gledali smo na to da pomognemo što više, da se donacija pravično raspodijeli, ustvrdio je Vladimir Lovrić.

Ujedno, uz donaciju, HNK Rijeka uskoro će ugostiti korisnike Centra koji će u narednom periodu posjetiti kamp HNK Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari