IZNENAĐUJUĆI TRANSFER

Kristian Fućak odlazi u Osijek; Oglasili se iz Orijenta: ‘Nije to iznenađenje’. Navijači Rijeke bijesni

Ponajbolji igrač Druge HNL Kristijan Fućak s Krimeje odlazi u Osijek. Navijači Rijeke, u najmanju ruku, bijesni

S Krimeje je (ne)očekivani transfer pobliže raščlanio predsjednik Orijenta 1919 Saša Matijaš.

Više u VIDEOPRILOGU Kanala Ri:

Bilo kako bilo, ovaj transfer podignut će dosad neviđenu buru na riječkim nogometnim ‘brdima’.

‘Ako se ne dogovorimo oko transfera Kristiana Fućka, možda ćemo prekinuti suradnju s njegovim klubom’, prijetio je prije nekoliko dana u medijima prvi čovjek HNK Rijeke Damir Mišković koji je uvijek hvalio suradnju dva riječka kluba, ističući na koje je sve načine HNK Rijeka pomogla razvoju nogometa na Krimeji ali i logistici riječkog drugoligaša. Rijeka je proteklih godina na mnoge načine pomagala klub s Krimeje, davala mu na posudbu igrače, no Orijent 1919 je trenutno vodeći u Drugoj ligi i, kako se pokazalo, tvrd pregovarač!

Navijači Rijeke su pak – u najmanju ruku – bijesni.

“Treba odmah prekinuti suradnju s ‘crvenima’, koliko puta im je Rijeka pomogla a sada – prvi puta kada treba nešto konkretno vratiti – nisu učinili ništa za nas”, samo je jedna od ogorčenih reakcija navijača Rijeke koje raznim kanalima stižu u redakciju Riportala.

U Rijeci je tijekom proteklih desetljeća igralo niz Grobničana koji su ostavili itekakvoga traga u klubu s Kantride odnosno Rujevice – bili su to Šestan, Ban, Klić, Čaval, Linić, braća Sharbini, Pilčić – no Kristian Fućak, barem za sada, neće nastaviti taj niz.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari