MATJAŽ KEK UOČI OSIJEKA:: Treba igrati otvorenog garda i širokog srca

Matjaž Kek

Rijeka i Osijek ove sezone snage su odmjerili u pet utakmica i izabranici Matjaža Keka ubilježili su pet pobjeda

Nogometaši Rijeke u utorak (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) dočekuju Osijek u utakmici 30. kola MAXtv Prve lige.

Rijeka i Osijek ove sezone snage su odmjerili u pet utakmica i izabranici Matjaža Keka ubilježili su pet pobjeda.

– Osijek je u zadnjih nekoliko utakmica nanizao dobre rezultate i kada igraju prvi protiv trećeg očekivanja su za pravu i kvalitetnu utakmicu. Naša očekivanja su pozitivan rezultat i povećanje bodovnog salda. Utakmica protiv Osijeka za nas nosi jako puno. To je utakmica koja se mora dobiti na kvalitetu ali i pamet jer jedan trenutak može usmjeriti utakmicu, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Apel na igrače je neka uživaju u ovom trenutku. Ne treba stvarati pritisak i strah, već igrati otvorenog garda i širokog srca. Nogomet te nekad nagradi, nekad kazni, zadovoljan sam prije svega kako reagiraju na utakmici i treningu, dodao je Kek.

– Uvijek govorim privilegij je kada se dovedeš u situaciju da moraš pobjeđivati. Psiha igra ulogu, ali ovo je prije svega nagrada i guštanje u trenutku kojeg si izborio. Što prije znaš reagirati u takvim situacijama, bit ćeš uspješniji. Treba se znati boriti, da ti je svaka utakmica i svaki trening pritisak. Puno njih bi željelo biti na našem mjestu. Dođite na Rujevicu i pomognite nam, ustvrdio je Kek.

Utakmicu protiv Osijeka najavio je i Matic Črnic.

– Čeka nas bitna utakmica, kao što je trener rekao Osijek je nanizao tri pobjede zaredom. Znamo kako je na Rujevici i moramo pobijediti. Respektiramo Osijek, ali zna se tko je domaćin i moramo tražiti tri boda, ustvrdio je Matic Črnic.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari