„PRINC RIJEKE“ Andrijašević zabio golčinu u prvenstvenom debiju za Gent!

Franko je zabio u svom stilu – fantastičnim kretanjem „između linija“ lijepo se otvorio za jedno okomito ubacivanje, a onda bombom s desne strane „poderao“ mrežu

Vječiti „princ Rijeke“ – jer je svojim golemim angažmanom i golgeterskim učinkom prošle sezone s Kekom i kolegama u ekipi – HNK Rijeci donio prvi povijesni naslov prvaka Hrvatske, Franko Andrijašević po isteku trijumfalne epizode u Rijeci odlično je krenuo i u novom klubu.

Jučer je zabilježio prvenstveni debi za Gent u susretu sa domaćim St. Truidenom u okviru belgijske „Jupiter“ Prve lige, i to na kakav način: Franko je otvorio utakmicu fantastičnim golom a zabio je u svom stilu – fantastičnim kretanjem „između linija“ lijepo se otvorio za jedno okomito ubacivanje, a onda bombom po ulasku u šesnaesterac s desne strane „poderao“ mrežu domaćeg vratara.

Gent je u uzbudljivom susretu prepunom golova nakraju izgubio od St. Truidena 2:3, no veseli podatak da Franko nastavlja tamo gdje je počeo prošle sezone pod Kekom prometnuvši se u najboljeg igrača u prošlosezonskoj Prvoj HNL.

https://www.youtube.com/watch?v=sPVD8qP8B6s

Nastavi li ovako, nije uopće upitan i njegov budući reprezentativni angažman, a Franko dobro zna – ne trebamo posebno ni isticati – da su mu vrata Rijeke i u budućnosti uvijek otvorena!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari