SUTRA EUROPSKI ISPIT: U četvrtak svi u bijelom na Istanbul Basaksehir!

HNK Rijeka poziva navijače da odjenu bijele majice i dresove te sa šalovima Rijeke dođu na utakmicu i tako stvore jedinstvenu atmosferu

Nogometaši Rijeke u četvrtak (Stadion HNK Rijeka, 20.15) kreću u lov na važnu pobjedu koja će ih približiti skupinama Europske lige. Izabranici Matjaža Keka u Istanbulu su ostvarili aktivan rezultat (0:0), te će u uzvratu pokušati ostvariti plasman u playoff Europske lige.

HNK Rijeka poziva navijače da odjenuti u bijele majice, dresove i sa šalovima Rijeke dođu na utakmicu i tako stvore jedinstvenu atmosferu.

Nema sumnje da će Rujevica grmjeti i ovoga puta i tako pomoći riječkim nogometašima u nastojanju da protiv Istanbul Basaksehira ostvare još jednu važnu pobjedu u eri predsjednika Damira Miškovića.

Napunite tribine, dignite šalove u zrak i navijajte za svoju Rijeku! Zajedno smo Rijeka!

Navijači Rijeke su, kao i uvijek, optimistični uoči utakmice. Neki vjeruju u uvjerljivu pobjedu, drugi su nešto oprezniji, ali i dalje vide svoju Rijeku u Europskoj ligi. Uz poruku: samo hrabro i ostavite srce na terenu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari