NOVI IGRAČI NA RUJEVICI: Andrijašević i Martić predstavljeni -‘Rijeka je korak naprijed’

Hrvatski nogometni klub Rijeka u ponedjeljak je na konferenciji za novinare predstavio Franka Andrijaševića i Ivana Martića.

Andrijašević je u redove Rijeke stigao iz Lokomotive, dok je Martić lani igrao u Speziji.

– Interes Rijeke postoji već neko vrijeme, napokon se to ostvarilo. Vjerujem da ću svojim igrama i zalaganjem pokazati da mi je tu mjesto i da ću se odužiti ljudima koji su me doveli i koji vjeruju u mene, rekao je Franko Andrijašević.

– Veliko hvala klubu i dat ću sve od sebe za ovaj dres. U Rijeci ima kvalitetnih igrača, mogu igrati na puno pozicija i motivacija je da se pokažem treneru, dam sto posto i nametnem se. Za mene je Rijeka korak naprijed, rekao je Ivan Martić.

Svoje zadovoljstvo dolaskom Andrijaševića i Martića iskazao je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

– Već nekoliko godina htjeli smo dovesti oba igrača, konačno su se poklopili svi detalji da se to ostvari. Želim im puno sreće, da se što prije adaptiraju, nametnu treneru i s Rijekom ostvare dobar rezultat i na kraju krajeva da budu sretni u našem gradu, ustvrdio je Ivan Mance.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari