VIDEO Tomasov: Sada smo se stabilizirali, moramo samo nastaviti ovako

Foto: Pixsell

Momčad je još jednom izbacila pojedinca. Iako je u pobjedama kakvu je Rijeka ostvarila u Parku mladeži nezahvalno isticati nekoga zbog sjajnog pristupa svih igrača, tri boda protiv Splita s dva pogotka je potpisao Marin Tomasov s dva vrlo lijepa pogotka.

– Nisam ja bio prvo ime utakmice nego cijela momčad, pogotovo nakon crvenog kartona. Pokazali smo karakter i svaka čast svima na borbenosti i htijenju koje smo pokazali. Mislim da smo zasluženo osvojili tri boda – rekao je nakon utakmice Marin Tomasov, dvostruki strijelac za Rijeku koji je cijelim tijekom utakmice stvarao pregršt problema obrani Splita.

S obzirom na broj prilika koje je Rijeka pripremila a pritom nije zaključila utakmicu, na kraju se pojavilo i malo straha da se ne ponovi ono nepisano nogometno pravilo o promašajima i kazni. Ipak, momčad Rijeke je i s deset igrača pokazala zavidnu razinu koncentracije i trke, zatvorila sve koridore prema Vargiću i u završnici potvrdila pobjedu.

– Više je postojao taj strah da će Split kazniti naše promašaje, ali nismo im dali niti malo prostora da nas ugroze i mislim da je naša pobjeda mogla biti samo izraženija. Sada smo se stabilizirali, moramo samo nastaviti ovako raditi, zalagati se na terenu i onda će to biti Rijeka kakvu smo svi navikli gledati – istaknuo je Marin Tomasov. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari