Turistkinja tvrdi da ima informacije o nepoznatoj ženi: ”Bojala se karantene, pa je isključila telefon”

Turistkinja tvrdi da ima informacije o nepoznatoj ženi: ”Bojala se karantene, pa je isključila telefon”

Foto: PU Primorsko goranska

Nepoznata žena koju su u nedjelju 12. rujna spasili pripadnici HGSS-a, mogla bi biti Slovakinja. Ne sjeća se kako se zove, nije uz sebe imala nikakve dokumente ni mobitel, a jedino što se o njoj zna jest da komunicira na engleskom. 

Za češki portal tn.nova.cz čitateljica je ispričala: ”Upoznala sam je u četvrtak, 9. rujna, u Drveniku, kod Makarske”.

”Rekla nam je o tome kako putuje i da je u mirovini, a njezini poznanici još rade. Pa je na put otišla sama. Budući da se po povratku u Slovačku bojala 14-dnevne karantene, isključila je telefon i odbacila SIM karticu”, ispričala je čitateljica koja je na odmoru u našoj zemlji bila sa suprugom, pišu Vijesti.hr

UPRAVO SE ČITA

VIDEO DANA:

”Htjela je i u Liku, koja je ipak udaljena od otoka Krka. Bila je vrlo inteligentna, rekla nam je da je neko vrijeme boravila u Engleskoj, pa je dobro govorila engleski”, kazala je turistkinja.

”Mogu potvrditi da smo od svjedoka dobili informacije o ženi. Proslijedili smo ih hrvatskoj policiji i, ako je potrebno, pomoći ćemo u istrazi”, rekao je glasnogovornik češke policije David Schön.

Iz HGSS-a su za 24 sata potvrdili da su dobili puno različitih dojava i svaku prosljeđuju policiji iz koje kažu da svaku dojavu provjeravaju. Dodaju da još uvijek ne mogu izlaziti sa službenim informacijama o identitetu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari