PO POSEBNOM REŽIMU

DOBRE VIJESTI: ACI marine djelomično normaliziraju poslovanje

Foto: Ilustracija (Mateo Levak/Riportal)
S obzirom da je, prema procjeni Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, epidemiološka situacija stabilna, odlukom Vlade RH u Hrvatskoj je od 27. travnja počelo popuštanje epidemioloških mjera.

S tim u skladu, ACI marine pokrenule su aktivnosti koje vode normalizaciji  poslovanja. No, imajući u vidu da je epidemija COVID-19 još uvijek aktualna, sve marine obavljat će poslove po posebnom režimu.

U ponedjeljak, 4. svibnja, otvaraju se recepcije za neposredan rad s klijentima, uz navedene epidemiološke mjere:

  • u prostoru recepcije istovremeno može boraviti ograničen broj klijenata, što ovisi o veličini recepcije i mjerama socijalnog distanciranja,
  • djelatnici recepcija pridržavaju se epidemioloških mjera (obavezno nošenje maski, dezinfekcija recepcijskog pulta i ostalih površina koje se učestalo dodiruju od strane klijenata),
  • plaćanje dnevnog veza bit će isključivo putem internetskih aplikacija ACI App i ACI Online Booking te bez ostavljanja brodskih dokumenata na recepciji marine.

U potpunosti se normalizira usluga dizanja i spuštanja plovila kao i usluge servisiranja plovila uz pridržavanje mjera socijalnog distanciranja.

Otvaranje sezonskih ACI marina Rab, Žut, Piškera i Palmižana do daljnjega je odgođeno.

“U okolnostima koje je uzrokovala epidemija COVID-19, iznimno nam je važno zaštititi zdravlje naših zaposlenika, klijenata i partnera te ujedno osigurati pouzdanu uslugu svim stalnim korisnicima u svim našim marinama. Stoga nastavljamo slijediti sve mjere, upute i preporuke te smo i dalje dostupni kako bismo svim klijentima mogli pravovremeno pružiti sve informacije vezane uz nastavak aktivnosti.”, poručili su iz ACI-ja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari