NEOBIČNA IDEJA

Domar u osnovnu školu donio pušku, htio ju popraviti?! Roditelji odmah pozvali policiju

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Zaposlenik škole, prema pretpostavci roditelja domar, ponio je sa sobom zračnu pušku koju je unio Osnovnu školu Josipa Račića u zagrebačkoj četvrti Srednjaci.

Navodno ju je ponio sa sobom kako bi ju popravio. S obzirom na to kako je vrlo slična pravoj, uplašeni i zabrinuti roditelji su bez čekanja kontaktirali policiju, piše 24 sata.

“Ja sam to jutro vodio kćer u školu. Ni sam ne znam što se točno dogodilo. Navodno je domar u školu ponio zračnu pušku od automobila do radione, netko od roditelja ga je vidio i prijavio. Mislim da je možda policija tu napravila najveću pomutnju jer su malo preagresivno reagirali. Došli s četiri, pet automobila iz kojeg su izašla trojica policajaca i krenula prema njemu”, prisjeća se otac učenice koji je istaknuo kako je nastava krenula normalno, bez problema, pišu Vijesti.hr

Iz PU Zagrebačke rekli su kako su dojavu dobili u 7:40 sati, nakon čega se neslužbeno doznalo da je u pitanju zračna puška.

Ravnatelj škole Franjo Gudelj je izjavio kako sigurnost djece nije dovedena u opasnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari