ZAVRŠILA U BOLNICI

DRAMA U ISTRI! Vatrogasci iz mora izvukli iznemoglu Austrijanku (26)

Foto: Facebook/Vatrogasci Rovinj

Visoki valovi, jako jugo i morske struje, umalo su koštali života djevojku (26) iz Austrije, koja se u srijedu oko podneva odlučila okupati u moru starogradske jezgre Rovinja.

Kad su zaprimili paničan poziv u pomoć, na uzburkano more u isti tren Javna vatrogasna postrojba Rovinja šalje četiri vatrogasca u specijalnom gumenjaku, te su iznemoglu djevojku pronašli iscrpljenu kako se drži za konopce koji odvajaju kupalište od otvorenog mora, oko 100 metara od kopna, doznaje 24 sata od zapovjednika JVP Rovinja Eviliana Gašpića, piše Morski.hr

Nakon nekoliko pokušaja približavanja i ukrcaja u plovilo, ženu su prebacili na kopno gdje su ih dočekali pripadnici Hitne pomoći.

Iscrpljena i nagutana morske vode, isti je tren prebačena na hitni prijem Opće bolnice Pula, a kako saznajemo od ravnateljice zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Istarske županije Gordane Bilić Antić, ženu će tijekom dana otpustiti na kućnu njegu.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari