UŽAS

Netko je bacio bombu pod automobil oca četvero djece: ”Nisam u sukobu ni sa kim!”

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Netko je noćas bacio eksplozivnu napravu pod automobil 37-godišnjeg Splićanina, inače oca četvero djece

Noćas je u dvorištu zgrade u Osječkoj ulici u Splitu došlo do eksplozije ispod automobila jednog od stanara. Vlasnik, inače 37-godišnji otac četvero djece, za 24sata je posvjedočio kako ga je detonacija probudila.

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

“Svi smo spavali. Odjednom je nešto puklo i zabljesnulo. Žena i starija kći su se odmah digle. Ali u tom trenutku ne možeš procijeniti o čemu se uopće radi. Ja sam mislio da je to svjetlo od trgovine balonima koja je u prizemlju zgrade. Od tamo često znaju dolaziti razna blješteća svjetla”, govori vlasnik automobila, prenosi Net.hr.

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Dodaje kako ga je u tom trenutku nazvala rođakinja koja živi ispod njega i rekla mu da branik njegova Citroena leži na cesti. “Odmah sam sišao dolje i imao šta za vidit. To je sve što znam i ovo je prestrašno i za mene i moju obitelj, a pogotovo za  moju djecu. Ne znam zašto bi mi to netko napravio. Ja nemam problema ni s kim. U totalnom sam šoku”, govori on.

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Automobil jučer uopće nije vozio, već se samo u predvečerje spustio do njega kako bi ubacio dječja kolica u prtljažnik. Susjedi su potvrdili da je nešto “grunulo”, ali nisu očekivali bombu. Mislili su da je pukla jača petarda. Iz PU splitsko-dalmatinske još nisu obznanili rezultate očevida.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari