RIJEČANI U FRANCUSKOJ: Pogledajte kako je ekipa s Banderova proslavila Rijeku i Hrvatsku!

„Proputovali smo kombijem tisuće kilometara, bilo je naporno ali i jako veselo pa ćemo se ovog lijepog i jedinstvenog iskustva sjećati cijeloga života“, kazali su nam iz ekipe s Banderova

bander1

Njih šestero se prošloga tjedna otputilo u Francusku, u Saint-Etienne, na utakmicu Hrvatska-Češka. No na tako dugačkom putovanju dogodi se – svašta.

„Imali smo nezgodu s vozilom praktički čim smo krenuli, ali smo ubrzo zamjenskim kombijem nastavili putovanje. U Saint-Etienneu smo se s drugim navijačima iz Rijeke ali i cijele zemlje te inozemstva družili cijeloga dana, prokrstarili smo grad noseći zastave Banderova, naše voljene HNK Rijeke i našega grada, što je ostalo zamijećeno kako od naših navijača tako i od Francuza. Svugdje smo naišli na dobar prijem, i bila je to prava riječko-hrvatska fešta u Saint-Etienneu do duboko u noć“, pričaju nam naši sugovornici koji su prije povratka u Rijeku obišli i jug Francuske (Marseille) te Monte Carlo.

bander5

Njihove riječi najbolje potkrepljuju fotografije u prilogu!

bander2

No tu nije kraj – već se nastoje osigurati ulaznice i vozilo za put na osminu finala EURA gdje Riječani vide Hrvatsku u jednoj od glavnih uloga.

bander4

Sigurno je, gdjegod Hrvatska i Vatreni budu igrali u osmini finala, imat će na tribinama i vatrenu podršku s Banderova!

bander6

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari