(FOTO, VIDEO) Četiri minute drame: Pogledajte kaos koji su doživjeli djelatnici Hitne u KB Dubrava

Kako je portal Vijesti.hr prvi objavio, muškarac koji je došao na hitni prijem u bolnicu napravio je eksces

Samo par dana nakon napada na medicinsko osoblje na odjelu Zavoda za tumore zagrebačke bolnice Jordanovac, došlo je do napada na medicinsko osoblje u KB Dubrava.

Kako je portal Vijesti.hr prvi objavio, muškarac koji je došao na hitni prijem u bolnicu napravio je eksces. “Aktivirao je vatrogasni aparat, prijetio je zaštitarima i policiji, napao medicinsko osoblje, a uništio je i ambulantu”, kazao nam je očevidac ovog događaja.

Kako doznajemo, policija je dojavu o ovom incidentu dobila pola sata nakon ponoći. Riječ je o 24-godišnjaku koji se u KB-u nalazio na pregledu na hitnom prijemu. Prema medicinskom je osoblju okrenuo vatrogasni aparat, kojim je lupao po vratima, a ujedno je i osoblju upućivao verbalne prijetnje.

U incidentu nitko nije ozljeđen, a policajci su zbog smirivanja situacije i sprječavanja mogućeg ozljeđivanja sebe i drugih osoba nad mladićem upotrijebili sredstva prisile.

Mladić je tijekom primanja medicinske pomoći verbalno napao medicinsko osoblje i aktivirao vatrogasni aparat, a s takvim ponašanjem nije prestao ni nakon dolaska policijskih službenika, izvijestila je zagrebačka policija.

Zbog smirivanja situacije i sprječavanja mogućeg ozljeđivanja sebe i drugih policajci su nad mladićem upotrijebili sredstva prisile.

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Liječnička pomoć pružena mu je u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi te će zbog tog slučaja biti provedeno kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi radi li se o prekršajnoj ili kaznenoj odgovornosti.
Vijesti.hr
Foto: Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari