PROBIJALI SE SAONICAMA

HGSS objavio dramatičnu snimku: Evo kako su izvlačili vozače koji su se ‘pravili pametni’ pa zapeli u snijegu

Foto: HGSS video

Spasioci su se tijekom nedjeljne večeri probili saonicama za snijeg do 26 automobila koji su zapeli na autocesti kod tunela Sveti Rok

Zbog velikih teškoća sa snijegom i dalje nema slobodnog cestovnog smjera ni za jednu skupinu vozila iz Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto.

A HGSS je na svojoj Facebook stranici objavio dramatičnu snimku jedne intervencije njegovih pripadnika. Spasioci su se tijekom nedjeljne večeri probili saonicama za snijeg do 26 automobila koji su zapeli na autocesti kod tunela Sveti Rok.

Spasioci su pružili pomoć vozačima koji su se zatekli u snježnoj mećavi na cesti kod Modrića.

“Uz zadarske spasioce na terenu su bili i timovi iz HGSS Stanice Šibenik, dok su dodatni timovi iz HGSS Split bili dežurni u Kninu. Tim iz HGSS Stanica Gospić rano jutros je prebacio pacijenta iz Karlobaga na dijalizu u OB Gospić, timovi iz Stanice Šibenik trenutno se nalaze na terenu kod Otrića”, napisali su uz video na Facebook stranici HGSS-a, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari