HNS-ovci OŠTRO O MOST-u: „Faza poznata kao tzv. pregovori je gotova, s HDZ-om dijele fotelje“!

HNS-ovci Goran Beus Richembergh i Igor Kolman obrušili su se na Facebooku na ‘takozvano pregovaranje MOST-a’, nazvavši razgovore ‘završenom farsom’

HNS-ovac Goran Beus Richembergh osvrnuo se na predugo MOST-ovo pregovaranje i Hrvatska raste i Domoljubnom koalicijom na vlastitom Facebook profilu.

goran hns

“MOST-ova farsa, poznata i kao tzv. pregovori, gotova je. Dok u javnosti čitavo vrijeme govore jedno, u stvarnosti se ponašaju potpuno drugačije. Već tjedan dana s HDZom razgovaraju samo o podjelama funkcija”, napisao je.

“Tako su na posljednjem dogovoru od HDZa zatražili da se utvrdi ‘podjela mjesta u saborskim odborima’. Zapanjeni HDZovci su im morali objašnjavati da takva podjela ne postoji i nije moguća jer je ona prema Poslovniku Hrvatskog sabora stvar kvota parlamentarnih stranaka”, dodao je.

igor hns

Igor Kolman također se obrušio na sve izgledniju suradnju MOST-a i HDZ-a na Facebooku: “Za sada ću samo jednu stvar komentirati koja mi uvijek digne živac. “Treba staviti na stranu ideološke razlike jer je samo gospodarstvo važno”. Ja ne dam da se zbog gospodarstva zanemare slobode i dostojanstvo ljudi. Ne dam da se ukida medicinski potpomognuta oplodnja ili pravo na pobačaj s druge strane. Ne dam da se ukida pravo onih koji nisu u braku da posvajaju, ne dam registrirano partnerstvo. Ne dam ploče na jezicima manjina. Ne želim relativizaciju ustaštva ni 5 sati vjeronauka tjedno u javnim školama. Hoću građanski i zdravstveni odgoj, hoću slobodno kazalište, sveučilište i svoj osobni prostor slobode, da budem što želim biti i što ikoga briga. Ne želim prisluškivanje i kamere na svakom koraku. I ako to nemam, ne zanima me ni gospodarstvo. Pogotovo je to bezveze sad kad je sve krenulo zbog naše vlade!! I na kraju, kako ćemo bez ideologije rješavati gospodarstvo? Hoćemo ljevičarski ili desničarski? Etatistički, laissez-faireovski, intervencionistički, kejnzijanski ili kako god? I to je pitanje ideologije, u velikoj mjeri”. (vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari