MILANOVIĆ O MOSTU: Ovo postaje Mostobran za povratak kriminalne organizacije na vlast

Hrvatska je izašla iz krize. To nije rezultat trika, finte, nego sustavne politike. Taj posao želimo nastaviti bez HDZ-a, bez HČSP-a, HSP AS, Hrasta i onih koji imaju rasističke ispade. S ljudima koje vidimo da ima u Mostu, ali se iz nekog razloga ne izražavaju. Vide s kim tamo imaju posla. Ovo sada postaje ne Most, nego Mostobran za povratak kriminalne organizacije u vlast. Mi u tome sudjelovati ne možemo – kazao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović na izvanrednoj konferenciji za novinare u sjedištu stranke na Iblerovom trgu, nakon održanih konzultacija s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović na Pantovčaku.

Uz Milanovića bili su i ostali predstavnici koalicije Hrvatska raste, predsjednica HNS-a Vesna Pusić, predsjednica Laburista Nansi Tireli i predsjednik HSU Silvano Hrelja.

Milanović je poručio kako neće s Domoljubnom kaolicijom u kojoj ima “rasista, koji izražavaju neprihvatljive stavove o drugim vjerama, rasama, religijama, u kojima ima fašista, ljudi koji su optuženi za teška kaznena djela”. Ustvrdio je kako je Most hladnokrvno prešao preko toga što ih je HDZ bezobrazno prevario kod izbora predsjednika Sabora.

– S takvim ljudima ne možemo sjesti i dogovoriti reforme. Naša Vlada četiri godine provodi reforme. Rezultati i brojke govore nama u prilog – zaključio je Milanović poručivši da Hrvatskoj treba snažna Vlada koja je moguća suradnjom Hrvatska raste i Mosta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari