Horvat: ‘Plan restrukturiranja Uljanika je gotov, u utorak se sastajemo s Upravom’

U srpnju je Europska komisija na prethodni plan restrukturiranja dala 75 primjedbi

Ministar gospodarstva Darko Horvat u subotu je potvrdio kako je plan restrukturiranja Uljanika zaprimljen te kako će u utorak, nakon sastanka s Upravom, imati više konkretnih informacija.

“Nacrt tog plana stigao je na analizu Ministarstvu gospodarstva. Mi ćemo na te brojke, nakon kratke analize, vrlo brzo u utorak odgovoriti. U utorak je Uprava pozvana na kratki sastanak u Ministarstvo gospodarstva i nakon tog sastanka u utorak poslijepodne dat ću vam sve potrebne relevantne informacije kako s tim programom dalje i s kojim partnerom ući u ozbiljne konkretne razgovore”, rekao je Horvat tijekom akcije “Kavica s građanima”.

U srpnju je Europska komisija na prethodni plan restrukturiranja dala 75 primjedbi. Ovaj plan restrukturiranja napravila je nova Uprava na čelu s Emilom Bulićem.

Horvat u petak je rekao da su za restrukturiranje Uljanika zainteresirane dvije europske grupacije – ukrajinska Smart Holding grupa te talijanski Fincantieri.
Vijesti.hr/Z. Čičak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari