INES STRENJA LINIĆ O SRAMOTNOM ISPADU: ‘Kolega Ilčić ima problema sa svojom seksualnošću’

Ines Strenja Linić (Photo: Patrik Macek/PIXSELL)

‘Ovo je duboko sramotno i pokazuje da kolega Ilčić ima problema sa svojom seksualnošću. On ima problem i s rodnom ravnopravnošću. On nije za to da žena bude ravnopravna’

Ines Strenja Linić (Most) danas se također dotaknula seksističke izjave Ladislava Ilčića koji je izjavio kako žensko raspoloženje ovisi o razini hormona tijekom menstrualnog ciklusa (OVDJE).

Strenja Linić nije ga štedjela.

“Ovo je duboko sramotno i pokazuje da kolega Ilčić ima problema sa svojom seksualnošću. On ima problem i s rodnom ravnopravnošću. On nije za to da žena bude ravnopravna. On ženu direktno stavlja u zapećak i ima očit problem, ali problem imaju i ministrica i premijer. On očito ne može biti savjetnik i jednostavno ga treba maknuti iz političkog života jer radi štetu svima nama, kao i svojoj stranci”, kazala je te potvrdila da se slaže s Baukom vezano uz ostavku Ilčića.

“Ja smatram da jer to trebalo već biti riješeno. Prvenstveno, ministrica se trebala očitovati kao žena i reći da za takve rigidne stavove nema mjesta u njenom ministrarstvu”, nadodaje.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari