Jadran Rubeša – novi predsjednik IDS-a Opatija

Opatija – Na jučer održanoj izbornoj skupštini opatijskog IDS-a, za predsjednika je voljom 23 člana izabran dosadašnji tajnik organizacije Jadran Rubeša dok je njegov protukandidat dosadašnji potpredsjednik O’Brien Sclaunich dobio 12 glasova. Radilo se o izvanrednoj izbornoj skupštini do koje je došlo zbog ostavke predsjednika Nevena Varljena koji se povukao iz osobnih razloga. Svojevrsno je to iznenađenje jer je uoči izborne skupštine O’Brien Sclaunich slovio kao jedini kandidat. Zanimljivo je i to da je O’Brien Scaluncih bio protukandidat za predsjednika i 2013-te kada je na tu dužnost izabran Neven Varljen, tako da je ovo njegov drugi poraz za čelnu poziciju. Prema nekim informacijama zamjera mu se vrlo prisan odnos s gradonačelnikom Dujmićem iako je IDS u Opatiji opozicijska stranka.

Ostaje za vidjeti na koji način će surađivati s novim predsjednikom Rubešom, tim više što je O’Brien Scaluncih vijećnik IDS-a u opatijskom Gradskom vijeću.

Fotografija – Jadran Rubeša, predsjednik IDS-a Opatija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja