JOSIP KLEMM: ‘Ako institucije utvrde nezakonitosti, tražit ćemo smjenu Crnoje’

Josip Klemm istaknuo je kako prosvjednici iz Savske 66 podržaju Miju Crnoju kao ministra branitelja, no ako istitucije utvrde nepravilnosti u njegovom djelovanju i radu, tražit će njegovu smjenu

Dok se ministri uoči današnje sjednice Vlade nisu htjeli izjašnjavati o slučaju ministra branitelja Mije Crnoje, prosvjednici iz Savske 66 su istaknuli kako će tražiti njegovu ostavku ako se dokaže da je kriv.

Josip Klemm je kazao kako su oni protiv medijskog linča Crnoje, ali i svih ostalih građana Hrvatske.

“Mi, hrvatski branitelji dajemo podršku Crnoji, ali ako institucije utvrde nezakonitosti u njegovom djelu, radu, životu, onda tražimo ostavku, kao i od premijera da ga razriješi dužnosti. Moramo biti dosljedni. Zato smo u Savskoj”, istaknuo je Klemm.

Đuro Glogoški je ponovio kako prosvjeduju od 20. listopada 2014. jer su nezadovoljni radom institucija te da dosad nisu naišli na razumijevanje.

“466 dana prosvjedujemo na dostojanstven način. Sada na demokratski način pokazujemo kako se treba izborit”, dodao je.

Glogoški je odbacio optužbe da su neofašisti.

“Ima onih koji nisu htjeli ovu državu. Osuđujemo to što nas nazivaju filofašistima”, rekao je.

Prosvjednici iz Savske konferenciju za medije su sazvali zbog jutrošnjih napisa da je Tomislav Karamarko kazao kako će branitelji pokrenuti rat ako smijene Crnoju.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari