PRIJEDLOG SE RAZMATRA

Kafići će ipak moći prodavati ‘kavu za van’?

Foto: Mateo Levak/Riportal

Krajem prošlog tjedna Nacionalni stožer zajedno s Vladom odlučio je postrožiti epidemiološke mjere, a jedna od njih je i zatvaranje ugostiteljskih objekata – kafića i restorana.

Nove mjere trajat će do 21. prosinca, a ako se situacija ne poboljša, mogu se i produžiti.

Ipak, državni tajnik Dragan Jelić najavio je u utorak u emisiji HTV-a Studio 4  moguće promjene koje bi išle u smjeru ispravljanja nepravde prema kafićima i barovima, nakon odluke da se oni u potpunosti zatvore.

Jelić ističe da restorani koji rade dostavu mogu dostavljati i pića, a da to nije situacija s kafićima i barovima te najavljuje moguće promjene, a kako bi se nepravda ispravila.

– Obećano je da će se vidjeti s epidemiolozima da se to promijeni i ja mislim da bi se to trebalo promijeniti. Mislim da se već kontaktira epidemiologe. Uvijek kada se neke odluke donose brzo, uvijek ima nekih stvari koje se eventualno naprave pogrešno, kazao je Jelić u HTV-ovu Studiju4.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari