CIJEPLJENJE

Kako potaknuti cijepljenje? Beroš: ”Patronažna služba će ići od vrata do vrata…”

Foto. Pixsell

“Činjenica da smo ostali u narančastoj zoni je od iznimne važnosti. To je razlog za zadovoljstvo i za oprez. U Hrvatskoj je više od milijun i sedam tisuća turista, to je sjajno, ali i povećani rizik. No, moramo biti svjesni činjenice da nam to mora biti upozorenje na pridržavanje mjera i podstrek na cijepljenje, jer ta sigurnost koju nudimo turistima je neprocjenjiva, piše Net.hr

Moramo biti šampioni sigurnosti. U kontaktu smo s turističkim djelatnicima i zahvaljujem svima koji osiguravaju testna mjesta, liječnike, kontrolne punktove i cijepljenje. Sigurni turizam ove godine je najvažniji”, poručio je ministar zdravstva Vili Beroš.

VIDEO DANA:

Potom je apelirao na starije sugrađane da se cijepe, a najavio je i novu akciju. “Žalosti me što imamo četiri preminula sugrađanina, nisu se cijepili. Molimo da se cijepite, štitite svoje živote. Pokrenuli smo dodatnu akciju aktiviranja patronažne službe, da idu od vrata do vrata i podsjećaju starije na cijepljenje”, poručio je Beroš pritom se zahvalivši liječnicima koji su se cijepili u visokom postotku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari