POVRATAK OTPISANOG

Karamarko izlazi na izbore? Objavom na društvenim mrežama probudio maštu simpatizera: ‘Ti to ozbiljno?’

Photo: Grgur Zucko/PIXSELL

Na svojoj službenoj Facebook stranici promijenio je profilnu i naslovnu fotografiju na kojoj sada stoji natpis ‘sve što radim, radim za domovinu Hrvatsku’

Nekadašnji predsjednik HDZ-a i bivši ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko ide na izbore, doznaju 24 sata.

Ne zna se točno za što, no njegove nedavne objave daju naslutiti da ima ozbiljne planove.

Na svojoj službenoj Facebook stranici promijenio je profilnu i naslovnu fotografiju na kojoj sada stoji natpis “sve što radim, radim za domovinu Hrvatsku”.

Objava je mnogima upala u oči i prikupila veliki broj reakcija. a neki u komentarima nisu baš oduševljeni ovim potezom. “Ti to ozbiljno”, napisala je jedna korisnica Facebooka.

“Za domovinu Hrvatsku si nam doveo Mesića na vlast? Hvala, ali nisi trebao”, poručio mu je jedan pratitelj.

Drugi su pozdravili ovaj potez i poručili im kako bi se trebao vratiti u politiku. “Vrati se Tomislave, Hrvatske te treba”, napisala je korisnica Facebooka. “Tomo, vrime je”, nadovezao se drugi.

Bilo je i onih kojima nije sasvim jasno što se Karamarko naumio. “Uz dužno poštovanje, što to točno radite?”, pitao ga je jedan pratitelj.

Osim promjena na društvenim mrežama, osvanula je i web stranica s domenom Karamarko.com koja trenutno nije dostupna. Kada uđete na nju, stoji fotografija bivše britanske premijerke i “željezne lady” Margaret Thatcher te njezina poznata izjava “neke se bitke moraju voditi više puta da bi se dobile”.

Ranije ovog mjeseca Nacional je već dao naslutiti kako Karamarko sa svojom nezavisnom listom planira udar na premijera Andreja Plenkovića i izlazak na parlamentarne izbore iduće godine.

Te je spekulacije za RTL Danas komentirala Jadranka Kosor pa kazala da su to samo spinovi koji pomažu premijeru Plenkoviću.

“Zato što neki birači koji nisu u HDZ -u tako se onda možda odlučuju da ipak jače podupru njega. Tako da mislim da od toga nema ništa. Činjenica je da je Karamarko ugledan član HDZ- a. Da ga pozivaju na velike skupove, da ga tamo čujem i osobno predsjednik stranke pozdravlja. To je činjenica pa se može možda više očekivati da ga stavi na neku listu”, poručila je, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari