URNEBESNO!

Masovno dijele hit fotku s našeg Jadrana: Scenu je nemoguće opisati!

Foto: Facebook

Samo pogledajte čime su to turisti izazvali opći urnebes

Grupa turista fotografirana na plaži u Dalmaciji izazvala je smijeh korisnika Facebooka

Objavljena je na stranici “Squatting Slavs in Tracksuits”, a urnebesnu fotku podijelio je i srpski Espreso. Samo pogledajte čime su to izazvali opći urnebes.

“Samo mi izgleda na kvalitetan provod s obitelji. Ova jedna slika ima više duše i pozitivne energije od bilo kojeg postavljenog Hiltona s 5 zvijezdica na mjestu gdje su svi influenceri”, bio je jedan komentar.

“Nikad to nisam razumio – 40 stupnjeva ljeti i neki ljudi jedu kobasice i pomfit na plaži”, napisao je jedan korisnik Facebooka.

“Vidi, svi oni jedu i zapravo provode kvalitetno obiteljsko vrijeme svi ostali su na telefonima”, “Wow, osim divnog obiteljskog obroka, to je jedna depresivna plaža. Poštovani slavski prijatelju, uštedite novac i dođite provesti nekoliko dana u Portugalu za pravo iskustvo na plaži. Turizam je naša jača strana, imat ćete sjajnu priliku”, zaključio je drugi, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari