KOMENTIRAO I TURUDIĆA

Milanović u elementu, opet napao Plenkovića: ‘Problem je u njemu i njegovim patuljcima’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Komentirao je i izbor Ivana Turudića za kandidata za novog šefa DORH-a za kojeg je poručio da ponavlja sve elemente obrazloženja zakona AP, odnosno ‘ono što Plenković želi čuti’

Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je Veterinarsku fakultet u Zagrebu na Međunarodni dan obrazovanja. Nakon toga je stao pred medije i, komentirajući izmjene izbornog zakona, poručio da je problem u Andreju Plenkoviću i “njegovim patuljcima”, prenosi RTL-ov Danas.hr.

“Ovaj zadnji primjer, takozvani Lex AP, u jednom trenutku se iz bijesa i očaja okomio na ne-tajnost istrage i istražnih radnji”, poručio je Milanović.

Dodao je da premijer želi proganjati novinare jer bi ih se maltretiramo da odaju tko im je rekao “kakvim se svinjarijama bave ljudi” koji su dio vlasti.

Komentirao je i izbor Ivana Turudića za kandidata za novog šefa DORH-a za kojeg je poručio da ponavlja sve elemente obrazloženja zakona AP, odnosno “ono što Plenković želi čuti.

Opširnije uskoro…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari