A ŠTO SAD KAŽETE?

”NIJE BAŠ UVIJEK KRIV SUDIJA”: Ugledna ekonomistica izbacila malo drugačiju statistiku s Eurosonga…

Tu se vidi da Albinina pjesma nije bila ni blizu najslušanijih

Mnogi se ljubitelji Eurosonga ni danas ne mire s činjenicom da Hrvatska nije uspjela izboriti finale Eurosonga, a ogorčeni korisnici društvenih mreža nisu dugo čekali da zaspu službeni Instagram profil Eurosonga hejterskim komentarima.

Hrvatska ekonomistica Vedrana Pribičević odlučila je ponuditi malo drugačije i, kako je sama najavila, nepopularno mišljenje. Objavila je statistiku slušanosti pjesama iz polufinala na Spotifyu, a tu se vidi da Albinina pjesma nije bila ni blizu najslušanijih, piše Net.hr

Što radimo pogrešno?

“[Nepopularno mišljenje] Prije nego dobijemo spastične napade od neulaska Hrvatske u finale Eurosonga trebamo pogledati statistike slušanja pjesama na Eurosongu dostupne na Spotifyu. Jasno da je Hrvatska tu u donjem ešalonu”, započela je Pribičević.

“Ako zadnjih X godina imamo kriminalne rezultate na Eurosongu, onda bi se možda mogli i pitati zašto je to tako i što radimo pogrešno. Nije sve belosvetska zavjera, nije uvijek kriv sudija”, zaključila je uvažena ekonomistica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari