PREKRASNA GESTA

Nova bravura: Livaković priredio nezaboravan rođendanski poklon dječaku s transplantiranim plućima

Izvor: HNS

‘Drago mi je da sam uspio obradovati malog Franju i na taj mu način olakšati njegove bolničke dane’, kazao je Dominik Livaković

Vratar hrvatske reprezentacije i zagrebačkog Dinama, Dominik Livaković, posjetio je u KBC-u Zagreb Franju Kalfića, jedanaestogodišnjeg dječaka iz Korenice, prvog djeteta u Hrvatskoj s transplantiranim plućima, javlja HNS na svojim službenim stranicama.

Dominik je malog Franju, kojemu je tim KBC-a Zagreb prije desetak dana uspješno transplantirao pluća, iznenadio u društvu team menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije, Ive Olivari.

Franjo u svakom slučaju nije mogao poželjeti ljepši dar uoči 12. rođendana ovog četvrtka, a s Livijem je proveo ugodno vrijeme, uglavnom razgovarajući o njegovim sjajnim obranama na Svjetskom prvenstvu u Kataru, na kojem je Hrvatska osvojila povijesnu broncu.

“Drago mi je da sam uspio obradovati malog Franju i na taj mu način olakšati njegove bolničke dane. Veliki je borac i uvjeren sam da će uspjeti prebroditi sve nedaće s kojima se svakodnevno susreće. Svako dijete zaslužuje biti zdravo, nadam se da će Franjo i ubuduće biti naš vjerni navijač i da ćemo se sresti na jednoj od sljedećih utakmica reprezentacije”, rekao je Dominik Livaković koji je Franji darovao i potpisao svoj reprezentativni dres, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari