ŠOKIRANA I PRESTRAŠENA

Video | Nova stravična masovna pucnjava u SAD-u! Svjedokinja: ‘Ležala sam na kćeri, a moja majka na meni’

‘Jednostavno ne misliš da bi se to ikada moglo dogoditi, a dogodilo se’, kaže jedna od svjedokinja

Nakon masovne pucnjave sinoć u Lewistonu u američkoj saveznoj državi Maine, ubijeno je najmanje 15 ljudi, prenose strani mediji, a počeli su se javljati i svjedoci napada u kuglani.

Sreću je imala obitelj svjedokinje Riley Dumont, koja je rekla da je u trenutku napada u kuglani bila njezina 11-godišnja kći, a njezin ih je otac, inače umirovljeni policajac, stjerao u kut kako bi se spasili.

“Ležala sam na kćeri, a moja majka na meni”, ispričala je Riley.

Kandidatkinja za gradsko vijeće, Billie Jayne Cooke, kaže da je napadač bio u bijegu te da su grad preplavila policijska vozila i zvuk sirena, prenosi BBC.

“Čula sam sirene, jednu za drugom, helikoptere. Nikad u životu nisam čula toliko aktivnosti u gradu. Iz cijele država je dolazila policija, ali i ona izvan države. Užasno! Ne mislite da bi se to ikada moglo dogoditi, a dogodilo se”, svjedoči Cooke.

Dodala je da Lewinston ima sreću jer su tamo dvije bolnice, iako u gradu živi manje od 40 tisuća ljudi, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari