24-GODIŠNJA POŽEŽANKA

Odlične vijesti za Martinu! Građani skupili 100 tisuća dolara za njeno liječenje u SAD

Foto: 034portal

Uspjela je stupiti u kontakt s jednim od najboljih neurokirurga u Americi koji se bavi upravo operacijama kakve su njoj potrebne

Sto tisuća dolara prikupljeno je za liječenje Slavonke Martine Šimić, 24-godišnjakinje iz Požege koja zadnje dvije godine proživljava pravi pakao.

Naime kako je nedavno prepričala za 034portal, nakon što je mjesecima obilazila doktore otkriveno je da boluje od trigeminalne neuralgije. “Bolovi ove dijagnoze opisuju se jednim od najvećih bolova koje čovjek može doživjeti i zaista iz iskustva je tako, ja ih trpim već dvije godine”, kazala je tada.

Nakon toga, liječnici su predložili operaciju glave i bili su puni nade kako će ista proći uspješno. Ipak, operacija je prošla bezuspješno. Martina je 0-24 sata vezana za krevet i iz dana u dan, kako je rekla, trpi nepodnošljive bolove.

Nakon što je uspjela stupiti u kontakt s jednim od najboljih neurokirurga u Americi, a koji se bavi upravo ovakvim operacijama kakva joj je potrebna, počelo se s prikupljanjem 100.000 dolara koji su joj potrebni za operaciju.

U srijedu navečer Udruga Humanum, koja provodi akciju prikupljanja novaca objavila je sretnu vijesti.

“S ponosom i punim srcem vas obavještavamo kako je potreban iznos koji je predviđen za operaciju uspješno prikupljen te kako je rezerviran i termin operacije u Americi – 15.12.2022.godine”, objavili su te zahvaljuju svima koji su sudjelovali i pomogli, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari