"MOLIM SVE GRAĐANE..."

‘On ima samo 7 godina’: Nestala tri dječaka u Zagrebu! Očajna majka moli za pomoć

Facebook

Ivan je visok oko 130 centimetara, a na sebi ima plavu duksicu, sivu trenirku i sive tenisice na čičak

Društvenim mrežama se širi apel majke Jelice Grac koja je u potrazi za svojim sedmogodišnjim sinom Ivanom.

Obitelj živi u zagrebačkom naselju Novi Jelkovec, a dijete je posljednji put viđeno u utorak u 14 sati.

“One se danas popodne otišao igrati s dva prijatelja. Oni imaju 10 godina. Ivan se inače uvijek javi i često svrati kući pa se opet ode igrati. No, danas se nije vratio. Kontaktirala sam i roditelje od prijatelja s kojima je otišao, ali ni oni se nisu vratili. Posljednje što smo čuli od jednog dečkića iz naselja je da ih je vidio kako su oko 14.30 sati ušli u autobus koji vozi za Glavni kolodvor. O svemu smo obavijestili i policiju. Ovim putem molim sve građane da jave policiji ako ih negdje vide”, ispričala je za RTL.hr Ivanova majka Jelica Grac kroz suze.

Ivan je visok oko 130 centimetara, a na sebi ima plavu duksicu, sivu trenirku i sive tenisice na čičak, piše Sanja Petrović za RTL Vijesti.

NAJNOVIJE: Ubrzo nakon objave na našim portalima, ljudi su počeli javljati gdje su vidjeli dječake. U cijeli slučaj su se uključili i susjedi koji su također nudili pomoć.

“Hvala svima koji su se javili i koji su reagirali. Hvala i vama što ste objavili i pomogli. Dječaci su dobro i to je najvažnije”, opet je kroz suze komentirala majka, ali ovaj put su to bile suze olakšanja, javlja RTL!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari