MORH ZA RTL

Otkriveno zašto je kroz Hrvatsku prošao vlak s hrpom vojne opreme: ‘Ona je iz Britanije i Francuske…’

YouTube Screenshot

‘Riječ je o tranzitima kroz Republiku Hrvatsku koji su regulirani Sporazumom prihvaćenim ulaskom u NATO’, objasnili su iz MORH-a

Jučer je koz Osijek prošao vlak koji je prevozio cijeli konvoj vojne opreme. Na njemu su se našli vojni džipovi dok je u drugom dijelu vlaka tehnika bila pokrivena ceradom pa nije moguće reći o čemu se radi.

Video je snimljen jučer u Trpimirovoj ulici koja vodi prema stadionu i Baranji. 

Zbog trenutne situacije u Ukrajini, građani su bili prilično uznemireni prizorom, pa smo pokušali saznati od MORH-a o čemu se točno radilo.

“Na graničnom prijelazu Beli Manastir u Republiku Hrvatsku jučer je ušla željeznička kompozicija s opremom OS Velike Britanije. Teritorij Republike Hrvatske napustili su na GP Tovarnik. Na istoj ruti kroz teritorij Republike Hrvatske danas su prošli vagoni s opremom OS Francuske”, objasnili su.

“Riječ je o tranzitima kroz Republiku Hrvatsku koji su regulirani Sporazumom prihvaćenim ulaskom u NATO”, dodali su iz MORH-a., pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari