PANIKA NA SUDU U TRSTU: Odvjetnik pozitivan na koronavirus! Odgođena sva ročišta

Foto: Il Piccolo

Dekretom se odgađa sve osim najhitnijih aktivnosti suda

TRST – Vijest o odvjetniku tršćanskog suda pozitivnom na Covid-19 virus potresla je sud u Trstu. Kako donosi tršćanski dnevni list Il Piccolo, simptomi odvjetnika nisu zabrinjavajući, ali zabrinuti su kolege odvjetnici, sudac i administrativno osoblje s kojima je odvjetnik posljednjih dana bio u kontaktu, kao i njegovi klijenti.

Apel stanovnicima Trsta uputio je i gradonačelnik Trsta Roberto Dipiazza: “Budite odgovorni i poštujte pravila!”

“Kad idemo autocestom poštujemo ograničenje od 130 km/h, jer postoji zakon koji nam to ograničenje nameće. Ovdje je ista stvar. Ne treba razgovarati o dekretu, već provoditi ono što nam je rečeno. Dakle, pokušajmo izbjeći okupljanja, pokušajmo se ponašati kao odgovorni građani, a posebno prema starijim osobama. Evo, danas je rođendan moje majke, ali neću ju posjetiti već ću joj čestitati rođendan telefonom” – rekao je Dipiazza.

Mladi ne mare za koronavirus

Inače, ne može se reći da je koronavirus baš uništio noćni život u Trstu, ali sigurno je nanio veliku štetu. Oni mladi i dalje izlaze i ne mare za koronavirus, ali njihovi stariji sugrađani, oni preko 30 godina izlaze puno manje, a nema ni turista. Upravo su oni klijentela koja izlazi u restorane na večere i osjeti se da nedostaju.

Foto: Il Piccolo – mladi ove subote u Trstu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari