PORUKA IZ MOSTA: Apsolutno je jasno da je vodstvo SDP-a ušlo u pregovore s nama s figom u džepu

Nakon što je čelnik Mosta nezavisnih lista  Božo Petrov danas objavio kako prekidaju pregovore s koalicijom Hrvatska raste, na službenoj FB stranici Mosta objavljeno je priopćenje koje vam u cjelosti prenosimo.

“Radi reformske i tripartitne vlade prelazili smo preko prvotnih pokušaja trgovanja, vrijeđanja naših zastupnika i njihovih prezimena, prelazili smo i preko optužbi da smo fašisti, preko uvreda na račun našeg glasnogovornika, preko sustavnih pokušaja manipulacije. Mjesec dana slušamo uvrede na naš račun i gledamo medijsko razapinjanje. Ne glumimo žrtve, nego stoički podnosimo optužbe na naš račun zbog razvoja situacije unatoč činjenici da smo situaciju u odnosu na prethodnih 20 godina – promijenili. Traže nas svi da budemo jasni i zauzmemo stav? Zauzimamo ga. Prekidamo pregovore es Koalicijom Hrvatska raste jer je istovremeno dok je pregovaralo s nama, vodstvo te iste koalicije i zadnjih 48 sati pokušavalo ponovno vrbovat naše pojedinačne zastupnike i na taj način razbiti MOST nezavisnih lista. Imamo odgovornost spram društva ovo okončati, baš zato jerr nismo u politici zbog pozicija. Naš cilj je isti – promjene. Apsolutno je jasno da je vodstvo SDP Hrvatske ušlo u pregovore s nama s figom u džepu i s ciljem rušenja ideje reformske Vlade. Mi u takvog partnera nemamo i ne možemo imati povjerenja. Ispričavamo se građanima, znamo da njima sve ovo izgleda kao neka loša sapunica i trakavica bez kraja. Ali vjerujte, Most nije adresa na koju se trebate obratiti. Naša jedina „krivnja” je što se još nismo slomili.”, stoji u priopćenju Mosta nezavisnih lista.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari