IZNENAĐUJUĆE

Predsjednik Milanović napokon otkrio kada idemo na izbore. Datum će vas šokirati!

Prema posljednjem RTL-ovom istraživanju, HDZ-ovi glasači bili su najviše za početak svibnja, dok su sve ostale oporbene stranke bile za drugu polovicu travnja, stoga bi njih ova vijest posebno mogla razveseliti.

Predsjednik Zoran Milanović najavio je jučer da će objaviti kada će se održati parlamentarni izbori 2024.

“Jesam. Vojna tajna. Reći ću vam sutra, kada se vratim u Zagreb. To ću objaviti i nek se ide na izbore. Bilo je nepune četiri godine lopovluka i beščašća. Plenković i njegova družina su se ugradili s tolikom istisninom kao tanker da su svi drugi svedeni na sve barabe i propalice na razinu fusnote, natuknice. Jedno zlo vrijeme, loše vrijeme završilo je s nekoliko nasilničkih gesti”, rekao je Milanović jučer.

Cijeli dan se čekalo kada će to predsjednik obznaniti i eto.

Na izbore idemo 17. travnja 2024., odnosno jako brzo, za nešto više od mjesec dana.

Priopćenje ureda predsjednika objavljujemo u cijelosti:

“Predsjednik Republike Zoran Milanović donio je Odluku o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor. Prema Odluci o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor, izbori će se na biračkim mjestima u Republici Hrvatskoj održati u srijedu, 17. travnja 2024. godine, a izbori na biračkim mjestima u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske održat će se u utorak, 16. travnja i u srijedu, 17. travnja 2024. godine.

Odluka o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor stupa na snagu danas, 15. ožujka 2024. godine.

Prema Zakonu o izborima zastupnika u Hrvatski sabor, članak 5., stavak 3., dan provedbe izbora je neradni dan.

Predsjednik Republike Zoran Milanović donio je i Odluku o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske. Prema Odluci o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske, izbori na biračkim mjestima u Republici Hrvatskoj i u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske održat će se u nedjelju, 9. lipnja 2024. godine.

Odluka o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske stupa na snagu u utorak, 9. travnja 2024. godine.”

Podsjetimo, prema posljednjem RTL-ovom istraživanju, HDZ-ovi glasači bili su najviše za početak svibnja, dok su sve ostale oporbene stranke bile za drugu polovicu travnja, stoga bi njih ova vijest posebno mogla razveseliti, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari