Prekrasna vijest iz SAD-a o liječenju male Mile: ‘Već sada svjedočimo čudu…’

Foto: Pixsell, Facebook

Nalazi su takvi da ne mogu biti bolji nego što jesu, a Mila se osjeća odlično, napisao je otac djevojčice Marin Rončević

Marin Rončević, otac malene Mile Rončević, koja je ujedinila Hrvatsku u prikupljanju novca za njezino skupo liječenje u SAD-u, na Facebooku je napisao da, nakon što je započela terapija, Milini nalazi ne mogu biti bolji nego što jesu.

“Dobili smo prvu povratnu informaciju nakon započete terapije. Nalazi su takvi da ne mogu biti bolji nego što jesu, a Mila se osjeća odlično”, napisao je Marin Rončević.

“Iako je dug put pred nama, već sada svjedočimo čudu”, dodao je Rončević te se zahvalio Bogu i svima koji misle na Milu u njezinoj borbi protiv teške bolesti i koji su joj omogućili da dobije priliku za liječenje u SAD-u.

Osnivaju Fond za liječenje i lijekove za bolesnu djecu

Podsjetimo, nakon što se cijela Hrvatska ujedinila i skupila novac za skupo liječenje Mile Rončević u SAD-u i nakon što je sakupljeno više novca nego je potrebno za njezino liječenje, njezin otac Marin Rončević kazao je da s odvjetnicima radi na osnivanju Fonda za liječenje i lijekove za bolesnu djecu.

“Sada je cilj što prije napraviti takav Fond koji bi omogućio liječenje bolesnoj djeci ili lijekove a koji bi mogao funkcionirati isključivo na stručnoj osnovi i transparentnosti”, kazao je Marin i dodao: “Sasvim sigurno, Fond ne možemo voditi mi niti itko drugi osim eksperata koji su potrebni za vođenje Fonda kako bi se rješavale manjkavosti koje sustav pokazuje i o kojima sam pisao”, poručio je prije šest dana u izjavi za RTL Marin Rončević.
I.Kri
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, Facebook/Marin Rončević

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari