RTL-ova grupa portala: Riportal među onima kojima vjerujete i posjećujete u sve većem broju!

S rekordnih 1,448.302 stvarna korisnika News rubrika Net.hr portala, Danas.hr, i ovaj je mjesec zauzela prvo mjesto prema broju stvarnih korisnika

Prema istraživanju gemiusAudiencea, koji mjeri posjećenost hrvatskih web-lokacija, RTL-ova grupa portala tijekom veljače zabilježila je odličnu posjećenost s više od 2 082 000 stvarnih korisnika, ostvarivši gotovo 160 000 000 pregleda stranica, od čega Net.hr generira rekordnih 130 050 000!

S rekordnih 1,448.302 stvarna korisnika News rubrika Net.hr portala, Danas.hr, i ovaj je mjesec zauzela prvo mjesto prema broju stvarnih korisnika. Osim što iz mjeseca u mjesec Net.hr potvrđuje prvu poziciju news portala kojem čitatelji vjeruju i rado se vraćaju, portal se može pohvaliti velikom ekspanzijom.

Naime, od veljače su Međimurje, Slavonija, Dalmacija, Kvarner i Zagorje dijelovi Hrvatske iz kojih će vam najbrže rastući portal na svojim stranicama moći ponuditi ekskluzivne vijesti, fotografije te analize koje donose novinari s lica mjesta.

U spomenutom portfelju novi, snažan uspon bilježi i vaš Riportal, donedavno poznat vam kao Riječanin – Ripoertal, koji i “kozmetičkim” prepravljanjem svoga imena naglašava snažan rast i među matičnom publikom, ali i u drugim krajevima Hrvatske, Europe pa i svijeta.

Najnovije informacije o koronavirusu, aktualnosti iz života Rijeke – Europske prijestolnice kulture, crne kronike, riječkog (i šire) sporta…. samo su neke od tema koje ste vjerno svakodnevno pratili i čitali u veljači.

Hvala vam na tome! Zbog vas ćemo biti još bolji i kvalitetniji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari