RYANAIR NAJAVIO AMBICIOZNI PLAN: ‘Putovanja našom kompanijom bit će besplatna’

Michael O’Leary je jučer gostovao na konferenciji za novinare u Londonu te je otkrio da se nada da će letovi postati potpuno besplatni te da bi Ryanair zarađivao od prihoda koji ostvaruju zračne luke iz kojih lete njihovi avioni

IBTimes javlja kako je izvršni direktor niskotarifne aviokompanije Ryanair najavio kako bi putovanja tom kompanijom do 2026. godine mogla postati besplatna.

Michael O’Leary je jučer gostovao na konferenciji za novinare u Londonu te je otkrio da se nada da će letovi postati potpuno besplatni te da bi Ryanair zarađivao od prihoda koji ostvaruju zračne luke iz kojih lete njihovi avioni.

Mnoge zračne luke su proteklih godina ponudile dobre financijske ponude Ryanairu, stoga ova najava kompanije ne čudi.

“Za nas će u idućim godinama ovo biti veliki izazov. Imam viziju da će svi letovi Ryanairom za 10 godina postati besplatni. Naši letovi bili bi besplatni, a mi ćemo zaradu ostvarivati dijeljenjem prihoda od zračnih luka te dijeleći udjele trgovačkih i maloprodajnih prihoda u zračnim lukama”, kazao je O’Leary.

Ryanair očekuje da će ove godine ostvariti promet od čak 119 milijuna putnika, a očekuje se i drastično povećanje njihove flote do 2024. godine. Prošle godine prosječne cijene leta niskobudžetnom kompanijom iznosile su 46 eura, a šef Ryanaira najavio je da će se ta cijena već ove godine smanjiti za 10 do 15 posto.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari